Rodzaje panierów

Kolorowe paniery.

Kolorowe paniery gotują się z mąki pszennej przy użyciu naturalnych barwników spożywczych. W rezultacie, przy smażeniu produkty pokrywają się chrupiącej panierką, nabywają ładny różowy kolor. Państwo może przeprowadzić indywidualne zamówienie bułki tartej z tamtym kolorem, który jest wymagany do produkcji. Oferujemy naszym klientom możliwość wyboru dogodnych dla nich frakcji od 0,5 do 4 mm.

Panierka "Nasycona żółta"

Kod 2

frakcja 0-2mm

Przedstawiamy panier "Nasycony żółty" Kod 2. On posiada bogaty kolor, przez co wygląd produktu staje się słoneczny i bardzo atrakcyjny. Podczas smażenia tworzy się chrupiąca skorupa i zatrzyma się soczystość produktu.

 

 

Panierka "jasna pomarańczowa"

Kod 6.1

frakcja 0-1mm

Panier  "jasna pomarańczowa" Kod 6.1 ma małą frakcję i jasny pomarańczowy nasycony kolor. Panier  jest idealnym uzupełnieniem do gotowania mięsnych i rybnych półfabrykatów. Pozwala tworzyć się  przy smażeniu chrupiącej,  delikatnej skorupie, która utrzymuje produkt soczystym i robi go smak idealnym.

 

Panierka "Kremowa"

Kod 20

frakcja 0-2mm

Przedstawiamy panier, która ma doskonałą barwę kremową, i średnią granulację. Panier  "Kremowa"Kod 20 jest idealnym uzupełnieniem do produkcji pysznych, chrupiących półffabrykatów. Podczas smażenia mięsa lub ryby w tym panierowaniu, pojawia się chrupiąca brązowa skorupa, co robi  produkt bardzo apetycznym.

 

Panierka "Pomarańczowa"

Kod 10

frakcja 0-2mm

Jeden z najbardziej popularnych rodzajów krakersów " Pomarańczowy " Kod 10. On łączy w sobie wspaniały jasny kolor i wysoką granulację. Produkt, który jest smażony w tej panierce staje się jeszcze bardziej smaczny zachowuje naturalną soczystość i ma atrakcyjny wygląd.

 

 

Panierka "Miodowa"

Kod 42

frakcja 0-2mm

Panier "Miodowa" Kod 42, jest idealnym uzupełnieniem dla produkcji "złotych" półfabrykatów chrupiących  mięsnych i rybnych. Podczas smażenia produkt jest uchwycony skorupą, która utrzymuje kulinarne arcydzieło Państwa i nie daje mu palić się przy kontakciet z gorącą powierzchnią.

 

Panierka "lekko kremowa"

Kod 21

frakcja 0-2mm

Przedstawiamy panier, która ma doskonały naturalny, jasnobeżowy kolor i granulację średnią, doskonale zachowuje niepowtarzalny smak i soczystość półfabrykatów. Podczas korzystania z bułki tartej "lekko kremowej" Kod 21, produkt uzyskuje niepowtarzalny smak i atrakcyjny wygląd.

 

Panierka "Delikatna pomarańczowa"

Kod 4

frakcja 0-2mm

Jednym z najbardziej popularnych rodzajów krakersów " Delikatna pomarańczowa" Kod 4, wyróżnia się jej delikatnym pomarańczowym kolorem i jest idealną dla półfabrykatów z ryb, mięsa wieprzowego i mięsa z kurczaka, i warzyw.

 

 

 

Panierka "Classic"

Kod 9

frakcja 0-2mm

Jednym z najbardziej popularnych rodzajów krakersów jest "Classic" Kod 9. On łączy w sobie atrakcyjny naturalny kolor chlebowego miękiszu i tworzy chrupiącą skorupę.Produkt w panierce jest po prostu doskonałym, utrzymuje soczystość i jest apetyczny i atrakcyjny na wygląd.

 

Panierka " Cytrynowa "

Kod 19

frakcja 0-2mm

Panier " Cytrynowa " Kod 19 jest idealnym uzupełnieniem dla produkcji złotych,  chrupiących mięsnych rybnych półfabrykatów. Wyróżnia się naturalnym kolorem cytrynowym i granulacją średnią. Za pomocą tego produkcja Państwa zachowuje wszystkie najlepsze smakowe jakości i staje się bardzo apetyczną na  wygląd. 

 

Panierka "jasna pomarańczowa"

Kod 7

frakcja 0-4mm

Przedstawiamy panier "jasna pomarańczowa" Kod 7, która ma doskonały jasny pomarańczowy kolor i granulację raczej grubą. Ta panier jest idealnym uzupełnieniem do produkcji mięsnych chrupiących  półfabrykatów. Podczas smażenia  mięsa w tym panierowaniu pojawia się apetyczna skorupa, która zachowuje soczystość  i nie da mu palić podczas kontaktu z gorącą powierzchnią.

 

Panierka "Firmowa"

Kod 5

frakcja 0-2mm

Przedstawiamy panier "Firmową" Kod  5, która jest bardzo zapotrzebowana wśród konsumentów, ponieważ ma wystarczająco jasny i atrakcyjny kolor i nadaje się do wytwarzania różnych rodzajów produktów. Kulinarne kreacje Państwa będą jeszcze smaczniejsze,  zachowując naturalne bogactwo stworzone przez samą naturę.